Verzenden & retourneren

VERZENDINGEN

Idealiter verzend ik jullie pakketje 1 tot max. 2 dagen na jullie online bestelling. Wanneer dit, door onvoorziene omstandigheden, niet mogelijk is contacteer ik jullie hierover persoonlijk. 

Bij vragen over jullie bestelling mogen jullie steeds contact opnemen via [email protected]

 

ONLINE AANKOPEN RETOURNEREN 

Wij denken aan onze PLANEET!

Om die reden stoppen wij geen order/retour formulier in jullie zending! 

Indien jullie item(s) wensen te retourneren, geen enkel probleem! Stop een briefje met je naam en rekeningnummer in je retour & wij kunnen meteen aan de slag.

Zonder deze 2 gegevens storten wij GEEN geld terug en doen wij GEEN moeite om u te contacteren. 

Wanneer u alles correct hebt doorgegeven storten wij het geld terug binnen de 7 volgende werkdagen.

Alvast dank voor het begrip. 

-------

 

RETOURADRES

Het adres waar je naar kunt retourneren is:
Les Muzes
Hoogstraat 4A
3360 Bierbeek

 

ONLINE AANKOPEN

Item(s) die online aangekocht werden kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten) naar het bovenstaand adres.

Woon je in de buurt van Leuven? Je mag me gerust contacteren opdat ik jullie retour zelf in ontvangst kan nemen. Zo besparen jullie verzendkosten en leer ik jullie persoonlijk beter kennen.

Best of both worlds, toch?!

Eenmaal ik jullie retour terug heb ontvangen, krijg je het bedrag binnen 7 dagen op je rekening teruggestort.

P.S: Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace formuliertje totdat je retour verwerkt is!

Plaatste je een bestelling online met de optie om deze 'op te halen in de winkel' weliswaar zonder op voorhand te betalen? Je bestelling wordt max. 1 week opzij gehangen. Indien u deze niet tijdig komt ophalen hebben wij het recht het item verder te verkopen zonder u hierover verder op de hoogte te houden.

SOLDEN

Aankopen die je hebt kunnen kopen met korting : SOLDEN. Deze artikelen nemen wij niet terug. En kan je ook niet retourneren per post. Wanneer deze artikelen toch terug gestuurd worden; storten wij GEEN geld terug.

 

AANKOPEN IN DE WINKEL

Items aangekocht in de winkel mogen geruild worden en dit binnen een termijn van 1 week na aankoop.

De items dienen steeds voorzien te zijn van het originele ticket, aangehecht aan het kledingstuk. Er mogen geen gebruikssporen, beschadiging, ... aanwezig zijn.

Indien er, door omstandigheden (bv. niet meteen uw smaak,...), niet meteen kan geruild worden zal er steeds gewerkt worden met een tegoedbon. Wij doen geen terugbetaling. (cash/viraal)